Haberler

13'ÜNCÜ TAMAMLANDI, 14'ÜNCÜ YATIRIM BAŞLADI

30 Ekim 2020 Cuma

Demirci'nin merkezinden kırsalına geleceğe hizmet verecek yatırımları vatandaşlarla buluşturan Başkan Selami Selçuk, çok amaçlı salon yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Demirci Belediyesi İlçenin her noktasında yol ve kaldırım düzenlemelerinin yanı sıra kırsal mahallelerde düğün, sünnet ve yemekli organizasyonlarda kullanılabilecek tam donanımlı çok amaçlı salonları da yaparak vatandaşların kullanımına sunuluyor.

12'inci Çok Amaçlı Salonu Gümele mahallesine yapan Başkan Selami Selçuk, 13.'üncü yemekhane ve çok amaçlı salonu da Kazancı mahallesine yaparak hizmete sundu. 

2 ay önce Kazancı mahallesinde yapımına başlanan 80 metrekare büyüklüğünde hem yemekhane hemde çok amaçlı salon olarak kullanılacak olan binanın yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

Diğer yandan Serçeler mahallesinin de yıllardır ihtiyacı olan çok amaçlı salon ve yemek inşaatına da başlandı.

280 metrekare büyüklüğünde yapılacak olan Serçeler çok amaçlı salon ve yemekhane inşaatının hava şartlarına göre 3 ay gibi bir sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Kazancı Mahalle Muhtarı Sami Akın " Mahallemizin yıllardır bir ihtiyacıydı. Başkanımıza mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehirde Ne Varsa, Köyde'de O Olacak " sözünden hareketle kırsal mahallelerimize çok amaçlı salonlar ve yemekhaneler yapmaya devam ediyor. Kırsal mahallelerimize hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil, parke taşı döşeme çalışmaları, arazi yolu ve mahalle için alan düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kazancı mahallemize yaptığımı yemekhanenin mahalle halkına hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

1432

Tüm Haberler