Haberler

EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİNDEN ÖNEMLİ KARAR

12 Ekim 2020 Pazartesi

Demirci Belediye meclisi ekim ayı olağan toplantısında düğüncülere müjde geldi.

9 Ekim Cuma günü yapılan Demirci Belediye Meclisinde gündem maddeleri arasında yer alan " 2021 yılı hizmet tarifeleri " maddesinde düğün salonları, yemekhane ve aş evlerinde zam yapılmaması kararı oy birliği kabul edildi.  

Belediyemize ait merkez ve merkeze bağlı düğün salonu, yemekhane ve aş  evlerinde 2020 yılı tarifesinin aynı şekilde uygulanarak, 2021 yılı için zam yapılmamasına karar verildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Dünya ve Ülkemiz Kovid-19 salgını ile mücadele ediyor. Sağlık Bakanlığımız ve sağlık çalışanlarımız halkımızın sağlığı için salgına karşı mücadelesini sürdürüyor. Bizlerde vatandaşlarımız için gerekli salgın tedbirlerini en üst düzeyde uygulanması için çalışıyoruz. Bu yıl düğün ve sünnet organizasyonları vatandaşlarımızın sağlığı için tam manasıyla istenilen şekilde yapılamıyor. Demirci Belediye meclisi olarak 2021 yılında da düğün ve sünnet yapacaklar için belediyemize ait merkez ve merkeze bağlığı yerlerde düğün salonu, yemekhane ve aşevlerine zam yapılmaması kararını oy birliği ile aldık. İnşallah maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyarak 2021 yılına bu salgından kurtularak gireriz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

2396

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ