Haberler

MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'DEN İLÇEMİZE ZİYARET

8 Ekim 2020 Perşembe

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Demirci'yi ziyaret ederek temaslarda bulundu. 

Demirci ziyareti kapsamında ilk hükümet konağında Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin tarafından karşılanan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, toplantı salonuna geçerek ilçede devam eden çalışmalar ve mevcut durum ile ilgili bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz daha sonra Demirci Kaymakamlığı proje ofisince Milli mücadele kahramanı Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları anısına İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen " Demirci Akıncıları Kahramanlık Köşesi'ni hizmete açtı.

Vali Karadeniz, Demirci Akıncıları köşesini gezerek Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları ile ilgili bilgi aldı. 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz daha sonra ziyaretleri kapsamında Demirci Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Selami Selçuk'u ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e ilçeyi ziyareti anısına Demirci'nin yöresel tarım ürünleri ve halı hediye etti.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ziyaretleri kapsamında Mithatpaşa mahallesinde ikamet eden Şehit ailesi Adem Korkmaz ve eşini de evlerinde ziyaret etti.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz daha sonra Ayasofya caminin halılarının dokunduğu Özkul Halı firmasını ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ne ziyarette bulundu. 

Vali Karadeniz ziyaretleri kapsamında son olarak binasında güçlendime çalışmalarına başlanan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi'ni giderek incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. 

1355

Tüm Haberler