Haberler

DEMİRCİ'DE 9 OKULA PIRIL PIRIL YENİ KÜTÜPHANE

29 Eylül 2020 Salı

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hazırladığı proje kapsamında Demirci'de 9 eğitime kurumuna kütüphane yaptı.

Demirci Kaymakamlığı koordinesinde " Kütüphanesiz Okul Kalmasın " projesini hazırlayarak desteklenen projede Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı bölümü tarafından pandemi döneminde verimli bir çalışmaya imza attı.

Proje kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, Cumhuriyet İlkokulu, Kılavuzlar Mazhar Dede İlkokulu, Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu ve Esenyurt İlkokulu kütüphane materyallerini öğrencileri ile buluşturabilmek için çağdaş görünümlü kütüphane mobilyalarına kavuşturuldular.

Diğer yandan İcikler İlkokulu, Ortaokulu ve Kargınışıklar Ortaokulunun kütüphane yapım çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

Kütüphane yapımında özel çizim ve ölçülendirme ile çalışma Mobilya ve İç Mekan Tasarım bölümü ekibi, binanın mimarisi ve göz beğenisine hitap edecek eserleri ortaya çıkarıyorlar.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bilal Çetinkaya " Demirci Kaymakamlığımızın koordinesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile hayata geçen " Kütüphanesiz Okul Kalmasın " projesi kapsamında 9 okulumuza 9 kütüphanesi çalışmamızı sürdürüyoruz. 45 Bin lira destekli olan proje ile okullarımıza çağdaş kütüphane modelini uyguluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Kütüphanesiz Okul Kalmasın " projesini uygulayan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibini tebrik ediyorum. Okulumuz öğrencilerimizin yararına güzel bir projeye imza atıyorlar. Öğrencilerimizin okullarında kurulan kütüphanelerde hem ders çalışabilecekler, hem de kitap keyfine varacaklar. Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuza çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.

2177

Tüm Haberler