Haberler

YENİ DÖNEM KURSLARA BAŞVURULAR BAŞLADI

15 Eylül 2020 Salı

2019 - 2020 yılında 3 Bin 802 kursiyere kurs vererek sertifika sahibi yapan Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yeni dönem için 21 kursu Ekim ayında kursiyerlerin hizmetine açıyor.

Demirci'de son yıllarda proje ve çalışmaları ile öne çıkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2020 - 2021 eğitim öğretim döneminde 21 kurs için başvuru süreci başlattı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kurslar ise şöyle;  Kağıt Rölyef, Takı Tasarım, Bilgisayar, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Ney, Keman, Kalorifer Yakıcılık, Avcılık Eğitimi, Resim, İngilizce, Hijyen,Tıbbi Aromatik Bitkiler,Okuma-Yazma, Naht, Ebru,Tarım ve Hayvancılık Kursları, Ahşap Boyama, Örgü ve Dikiş kursları açılıyor.

Ayrıca Üniversiteye hazırlanan mezun olacak ve mezun olan öğrenciler içinde hazırlık kursu TYT AYT seviyesinde verilecektir.

KURSLARA SON BAŞVURU 30 EYLÜL 2020

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurslara başvuru süresi 30 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 17.00'da sona eriyor.

KOVİD-19'A KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2020 - 2021 dönemi için açılacak kurslarda kursiyerlerinde sağlık koşulları en üst seviyede alınan önlemlerle de düşünülmüş durumda.

Kuruma girişlerde her kursiyerin ve ziyaretçilerin ateşleri ölçülürken, her katta ve sınıf girişlerinde el dezenfektan stantları kurulmuş durumda.

Diğer yandan her kurs öncesi ve kurs sonrasında sınıflar havalandırılarak, temizleme ve dezenfektan çalışmalarının da yapılacağı belirtildi.

Kursların maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde yapılması içinde gerekli düzenlemelerin yapıldığı bildirildi. 

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya" Geçtiğimiz yıl rekor düzeyde kursiyer ile kurslarımızı tamamladık.Bu yılda pandemiye karşı tüm tedbirlerimizi alarak kurslarımızı Ekim ayının 1. haftasında hizmete açıyoruz. Açılacak olan kurslara tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyorum. Sizleri Evinize, Halk Eğitimi Merkezine bekliyoruz "dedi. 

2226

Tüm Haberler