Haberler

ENERJİ YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

10 Eylül 2020 Perşembe

Son yıllarda büyük enerji yatırımlarının yapıldığı Demirci'de ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de yeni enerji yatırımları yapılıyor.

Demirci'de geçtiğimiz Haziran ayında trafo merkezinin yenileme çalışmalarına başlanırken, Sofular, Sinan, Yenice, Fatih ve Akıncılar mahallelerinde de elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma yapılıyor.

İlçemiz Demirci - Salihli karayolu 15. kilometresinde bulunan Bağırgan mahallesinde yıllardır yaşanan voltaj düşüklüğü ve elektrik hat kesintilerine de neşter vuruluyor.

GDZ Elektrik tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Bağırgan mahallesi girişine 160 KW gücünde trafo merkezi kurulumuna başlanırken, mahalle içerisinde bulunan eski direkler söküldü.

Kulalar mahalle yolu girişinden başlayan direk yenileme çalışmaları kapsamında Bağırgan mahallesi içerisinde kadar 60 adet elektrik nakil direği montajı yapıldı.

500 Bin lira değerinde enerji yatırımının çalışmaları, 2020 yılı Aralık ayına kadar tamamlanarak enerjinin bağlanması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizde her alanda yatırımların sürdüğü gibi enerji yatırımları da hız kesmiyor. İlçemizde yapılan her yatırım yakından takip ediyoruz. İlçemiz Bağırgan mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri, voltaj düşüklüğünün de önüne geçilmiş olacak. Mahallemize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

1468

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ