Haberler

DEMİRCİ GENÇLİĞİNE, GENÇLİK MERKEZİ

7 Eylül 2020 Pazartesi

Demirci'de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezin 1 ay içerisinde faaliyetine başlaması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Demirci Belediyesi arasında yapılan protokol ile Demirci Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne tahsisi yapılan binaya gençlik merkezi kurulumu yapıldı.

Gençler için bir çok sosyal aktivite alanlarının yer aldığı Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde müzik atölyesi, resim atölyesi, bilgisayar odası, kütüphane, fitnes salonu ve sinema salonları yer alıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne giderek gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un destekleri ile Demirci'mize gençlik merkezini kazandırdık. 1 ay gibi bir süre açmayı hedefliyoruz "dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Binası belediyemize ait olan gençlik merkezini protokol ile gençlik ve spor bakanlığımıza tahsis ettik. Gençlerimiz için çok güzel aktivite alanları oluşturulmuş. Sanattan, müziğe, resime kadar gençliğe faydalı olacak boş zamanları dolu dolu geçirebilecekler alanlar var. Kıymetli gençlerimize böylesine bir yer kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

2105

Tüm Haberler