Haberler

DEMİRCİ'DE SPOR YATIRIMLARINA DEVAM

24 Ağustos 2020 Pazartesi

Demirci'de öğrencilere ve gençlere yönelik spor yatırımları aralıksız devam ederken, İmam Hatip Ortaokuluna yapımına başlanan saha tamamlanarak hizmete sunuldu.

Demirci Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile ilçe merkezi ve kırsal mahallelerine spor yatırımlarına devam ediyor. 

İmam Hatip Ortaokuluna daha önce başlanan 500 metrekare büyüklüğünde standartlara uygun olarak başlanan saha yatırımı belediye fen işleri ekiplerinnce yapıldı. 

Saha zeminine beton çalışmasının yapılmasının ardından, çevresine tel örgü yapılarak güvenli hale getirildi. Akrilik zemin çalışmasının yapıldığı sahada çizgi çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte hizmete sunuldu. 

" GENÇLERİMİZ, BİZİM HERŞEYİMİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklama da " Gençlerimiz spor yapsın diyerek merkezinden kırsalına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile ortak yürüttüğümüz projelerle İmam Hatip Ortaokulumuza yaptığımız saha yatırımını tamamladık. İmam Hatip Ortaokulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Çalışmalarımız bunlarla sınır değil. Cumhuriyet İlkokulumuzda da sona geldik. Yine Manisa Valiliğimiz ile işbirliği halinde Cengiz Topel Enver Armağan İlkokuluna da bir saha kazandırdık. Yarınımız olan kıymetli gençlerimiz yaptığımız bu sahalarda spor yaparak, kendilerini geliştimeleridir." dedi. 

1246

Tüm Haberler