Haberler

USTA KALEM GAZETECİ YAVUZ DONAT, DEMİRCİ'YE HAYRAN KALDI

8 Ağustos 2020 Cumartesi

Türkiye'nin güçlü kalemlerinden Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç Akıncılar Şehri Demirci'yi ziyaret ederek, temaslarda bulundular.

7 Ağustos 2020 Cuma günü Belediye Başkanı Selami Selçuk'un davetlisi olarak ilçeye gelen Yavuz Donat, birçok önemli ziyaret yaparak,ilçenin tanınması noktasında destek verecek çalışmalara imza attı. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ile makamında görüşen Yazar Yavuz Donat, Demirci ve Demirci Tarihi ile ilgili görüşme yaptı. 

Başkan Selçuk, ziyarette Gazeteci Yavuz Donat'a ve Gazeteci Ertuğrul Aytaç'a Demirci'nin yöresel tarım ürünlerinden ve el dokuma Demirci Halısı hediye etti. 

İLK ZİYARET TARİHİ HÜKÜMET KONAĞI VE TİCARET ODASI

Demirci ziyareti kapsamında ilk ziyaretini Tarihi Hükümet konağına yapan Yavuz Donat,  tarihi binayı inceledi, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı, Parti Pehlivan ve Gördesli Makbule heykelini de inceleyerek fotoğraf çektirdi. 

Tarihi Hükümet Konağı ziyaretinin ardından Demirci Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Yavuz Donat, burada Oda Başkanı Nurettin Kelem ve Oda Yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi. 

HALIKENT GAZETESİNİ ZİYARET

Gazeteci Yavuz Donat, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve  Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç'ta  ile birlikte Demirci'nin yerel gazetesi olan Halıkent Gazetesine geçerek Türk Basınının Nene Hatunu olarak bilinen Halıkent Gazetesi sahibi Esma Erdem'i ve  Gazete Genel Yayın Müdürü Cengizhan Erdem'i ziyarette bulundular. 

Yazar Donat, Esma Erdem ile bir süre sohbet ettiken sonra Genel Yayın Müdürü Cengizhan Erdem'den Halıkent Gazetesi ile ilgili bilgi aldı. 

Gazeteci Yavuz Donat, Halıkent Gazetesi ziyaretinin ardından ilçede kısa bir yürüyüşün ardından el halı ticareti yapan Özkuyumcu halıcılık firmasını ziyaret etti. 

El Halısı ile ilgili işyeri sahibi Hasan Özkuyumcu'dan bilgi alan Yazar Donat, daha sonra birkaç ilçe esnafını da ziyaret ederek selamlaştı. 

DEMİRCİ AKINCILARI DERNEĞİNE ZİYARET

Milli Mücadelenin Şehri Olan Demirci'de kurulan Demirci Akıncıları Derneğini de ziyaret eden Yazar Yavuz Donat, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları ile ilgili bilgi aldı. 

Dernek binasını gezen Yazar Yavuz Donat, Dernek Başkanı Hüseyin Kıncı'dan Demirci Akıncıları ve Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ile ilgili söyleşi yaptı. 

ÇAN ÜRETİM İŞYERİ VE ATIF AKIN KÜTÜPHANESİ ZİYARETİ

Çan üretiminin ve ihracatanın merkezi olan Demirci'de çan üretimi yapan Mustafa Sabancı'yı da ziyaret eden Yazar Yavuz Donat, üretim ve çanın yapım çalışmalarını da yerinde görerek, bilgi aldı. 

Yazar Donat, daha sonra Demirci Atıf Akın Kütüphanesini ziyaret etti. 

20. DÖNEM MANİSA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH AKARSU ZİYARETİ

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, daha sonra Belediye Başkanı Selami Selçuk ile birlikte 20. Dönem Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu'yu da ziyaret ederek, görüşme yaptılar. 

Yazar Yavuz Donat, Abdullah Akarsu'yu ziyaretinin ardından Tekeler mahallesindeki tarihi çınar ağacında incelmelerde bulunarak, mahalle sakinleri ile sohbet etti. 

DEMİRCİ, ANADOLUMUZUN ÖZÜNÜ BOZMADAN, GELENEKLERİNİ YAŞATAN MÜKEMMEL BİR ŞEHİR

Gazeteci Yazar Yavuz Donat yaptığı açıklamada " Anadolumuzu gezmeye kıymetli vatandaşlarımızla hasbihal etmeye gayret ediyorum. Daha önce hiç Demirci'ye gelmedim. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un nazik daveti sonrası rotamı Demirci'ye çevirdim. Geldiğime çok mutlu oldum. Doğallığını, güzelliğini kaybetmemiş, misafirperverliğini en iyi şekilde hissetiren harika bir Anadolu şehri" dedi. 

YAZAR YAVUZ DONAT'A TEŞEKKÜRLER

Türkiye'nin usta kalemini Demirci'de ağırlamaktan gurur duyduklarını söyleyen Başkan Selami Selçuk, davetimizi kırmayarak Demirci'mize geldi. Belediyemizde güzel bir sohbetin ardından ilçemizde birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hedefimiz her daim söylediğim gibi Demirci'mizin adını duyurmak ve tanıtmak. Bu noktada girişimlerimizi ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz " dedi. 

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat'ın Demirci'deki ziyaret ve temaslarında Manisaspor'un eski başkanlarından ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik ettiler. 

2101

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ