Haberler

VEKALET İLE KURBAN BAĞIŞINDA DEMİRCİ REKORA KOŞUYOR

28 Temmuz 2020 Salı

Her yıl kurban bayramında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından alınan vekalet kurban bağışına bu yıl yoğun ilgi gösteriliyor.

31 Temmuz Cuma günü idrak edeceğimiz mübarek kurban bayramı öncesinde çarşı pazarda hareketlilik kendini göstermeye başlarken, kurban pazarlarında alışverişler tüm hızıyla sürüyor.

Vekalet ile kurban kesmek isteyenler için Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından il ve ilçe müftülüklerinde başvurular alınmaya devam ediliyor.

Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2020 yılı Vekalet yoluyla Kurban kesim bedeli Yurt içi 975 Türk lirası,Yurt dışı  825 Türk lirası olarak belirlenmişti.

DEMİRCİ'DE DİYANET VAKFINA KURBAN BAĞIŞINDA ARTIŞ

Türkiye Diyanet Vakfı Demirci Şubesince 2019 yılında İlçemizden 160 adet Vekalet Yoluyla Kurban bağışı alınırken bu yıl Kurbana 3 gün kala vekalet yoluyla Kurban bağış sayısı şu an itibariyle ilçemizde 245 olmuştur.

Vekalet ile kesilen kurbanlar yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere Diyanet İşleri Başkanlığınca ulaştırılıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Demirci Şubesi olarak keseceği Kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar son arife günü ( 30 Temmuz Perşembe ) saat 17.00 ye kadar İlçe Müftülüğüne başvurularını yapabilirler.  

Diyanet İşleri Başkanlığından alınan bilgiye göre vekalet ile kurban bağışında Manisa'nın Türkiye'de 3. sırada olduğu belirtildi.

KIZILAY'DA DA VEKALET KURBAN BAĞIŞI

Türk Kızılayı'da her yıl olduğu gibi bu yılda vekalet kurban bağışı uygulamasını sürdürüyor.

Demirci Kızılay Temsilciliğine geçtiğimiz yıl 18 kişi vekalet yolu ile kurban bağışı yaparken, bu yıl bu rakam şu anda 20 kişiye ulaşmış durumda.

Türk Kızılayı da vekalet yoluyla kesilen kurbanları yurtiçinde ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

1780

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ