Haberler

ANKARA DEMİRCİLİLER DERNEĞİ YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ

27 Temmuz 2020 Pazartesi

2009 yılında Ankara'da kurulan Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği yeni başkanını ve yönetimini belirledi. 

Ankara’da faaliyetlerine devam eden Demirci Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Ali Rıza Yılmaz, 13 Haziran 2020 tarihinde vefat etmişti. 

Dernek yönetimi Başkan Ali Rıza Yılmaz'ın vefatının ardından olağanüstü toplanarak yeni başkan ve yönetimi belirlemek üzere seçim yaptı. 

Yapılan seçimde Dernek Başkanlığın 22. Dönem Manisa Milletvekili, Demircili Hemşerimiz  Hakan TAŞÇI seçilirken, 

Başkan Yardımcılığına Hasan Hüseyin DEMİRKAN,

Genel Sekreterliğe Ramazan SARICA,

Muhasipliğe Tarık ÖZEL ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet ERDEM seçildi. 

Yapılan seçimin ardından Dernek Başkanı Hakan Taşçı, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine bir konuşma yaptı. 

Derneğin Başkanı Hakan Taşcı derneğin çalışmaları ve bundan sonraki yol haritası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“ALDIĞIMIZ EMANETİ ALİ RIZA YILMAZ'IN BIRAKTIĞI NOKTADAN DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ.”

Hakan Taşçı " Merhum başkanımız kısa sayılacak görev süresi içerisinde Ankara’daki hemşerilerimizle birlikte Demircimiz ve Ankara’daki hemşerilerimizin sorunları ile ilgili başta Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk’la beraber iş birliği içinde gayretli çalışmalar yaptı. Bu kısa zamanda Derneğimiz yine Merhum başkanımızın öncülüğünde ve Demirci Belediyemizin destekleri ile Keşkek Şölenini gerçekleştirdi. Hayata geçirmek istediği çok güzel projeleri vardı, inşallah onun bıraktığı noktadan hemşerilerimiz ve Demircimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımız Sayın Ali Rıza Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi. 

“DEMİRCİ İÇİN EL ELE VERECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik duygusu içinde çalışacaklarını ifade eden Taşcı “Derneğimiz Ankara’da yaşayan Demircili hemşerilerimizi temsil ediyor, Ankara’da yaşayan Demircili hemşerilerimizle iletişimimiz sürekli temasımız devam edecek, kendileriyle bir ve beraber olarak görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendireceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin yalnızca Demirci’mizin kültürünü gurbette doğup büyüyen yeni neslimize öğretmek adına gerek başta Demirci Belediyemiz olmak üzere sivil toplum kuruluşları gerekse bürokrasi ile iletişim halinde olacağız. Sloganımız çok net; Demirci için el ele vereceğiz. Yaklaşmakta olan Kurban Bayramınızı kutluyor, başta islam alemine ve Demircili hemşerilerimize hayırlar getirmesini yüce Mevladan niyaz ediyorum. “

Dernek Başkanı Hakan Taşcı, yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, Demirci ve Derneğimiz için projesi olan tüm hemşerilerimizi hiçbir ayrım gözetmeden Demirci Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği çatısı altında birlik ve beraberlik içinde çalışmaya davet etti.

YENİ DERNEK YÖNETİMİNE BAŞARILAR 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Ankara'da hemşerilerimizin kurduğu Demirci Kültür Sanat ve Dayanışma Derneğimiz güzel çalışmalara imza atıyor. Haziran ayından Dernek Başkanı hemşerimiz Ali Rıza Yılmaz'ı kaybettik. Ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum. Dernek Başkanlığına seçilen 22. dönem Manisa Milletvekilimiz Hakan Taşçı ve yeni yönetimini de sonsuz başarılar diliyorum. Derneğimiz Ankara'da her alanda ilçemize katkı sunacak çalışmalara destek vereceklerine olan inancım tamdır. Belediyemiz olarak birlikte güzel çalışmalara imza atacağız " dedi. 

13 Ekim 2019 tarihinde Ankara'da Demirci Belediyesi ve Ankara Demirci Kültür Sanat ve Dayanışma derneği ile ortaklaşa Demircililer Buluşma günü düzenlenmişti. 

3435

Tüm Haberler