Haberler

ANKARA DEMİRCİLİLER DERNEĞİ BAŞKANI VEFAT ETTİ

13 Haziran 2020 Cumartesi

Ankara Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Rıza Yılmaz, hakka yürüdü.

Ankara'da yıllarca bürokratlık yapan, Hizmet İş Sendikası eski Genel Sekteteri, Demirci'nin Ankara'da adının duyulması adına farklı platformlarda görev alan ve son olarakta Ankara'da ikamet eden Demircililer ile birlikte kurduğu ve Başkanlığını üstlendiği Ankara Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Rıza Yılmaz, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti. 

Ali Rıza Yılmaz son olarak Demirci Belediyesi ile ortaklaşa Ankara'da 13 Ekim 2019 tarihinde Ankara'da yaşayan Demircililerin bir araya geldiği keşkek günü programını gerçekleştirdi.

MEKANI CENNET OLSUN

Belediye Başkanı Selami Selçuk, vefat eden Ali Rıza Yılmaz için sosyal medya hesabından bir taziye mesajı paylaştı. 

Başkan Selami Selçuk mesajında " Değerli Dostum, Demirci Sevdalısı, Birlikte Demircimiz için güzel çalışmalar yaptığımız, Ankara Demircililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Rıza Yılmaz'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet Olsun" dedi.

Ali Rıza Yılmaz'ın cenazesi Ankara'da 13 Haziran Cumartesi ikindi namazına müteakip Musa Efendi caminde kılınacak cenaze namazının ardından Ankara Eryaman kabristanlığında toprağa verilecek. 

6351

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ