Haberler

BAŞKAN SELÇUK, HİJYEN SETİ HEDİYE ETTİ

1 Haziran 2020 Pazartesi

Türkiye'de normalleşme süreci kapsamında 01 Haziran Pazartesi günü kahvehane, kıraathane, çay ocağı ve kafeterya işletmeleri hizmete açıldı.

Demirci'de de korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 80 gün önce kapanan kahvehane, kıraathane, çay ocağı ve kafeterya işletmeleri yeniden hizmete açılarak, müşteri kabulüne başladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, kahvehane ve kıraathaneleri ziyaret ederek, maske, yüz koruma siperi ve Borel dezenfektan hediye edildi.

İşletmeleri tek tek ziyaret eden Başkan Selami Selçuk, hijyen seti vererek, gerekli sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uymalarını noktasında da uyardı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ülkemiz korona virüs salgını ile mücadelesini sürdürüyor. Hiç şüphesiz bu salgınla mücadelede sağlıkçılarımız gayretle çalışıyorlar. Salgın tedbirleri kapsamında kapanan ve 80 günlük aranın ardından yeniden açılan kahvehane ve kıraathanelerimize hijyen seti armağan ettik. Türkiye, devleti ve milleti ile el ele vererek bu süreci en iyi şekilde yürütüyor. Vatandaşımız da, esnafımızda bu süreçte temizlik kurallarına hassasiyetle uyması gerekiyor. Salgın tehdidi halen devam ediyor. Hiç bir şekilde devletimizin koyduğu kuralların dışına çıkmamamız sağlığımız ve geleceğimiz adına çok önemli " dedi.

1835

Tüm Haberler