Haberler

MANİSA VALİLİĞİ AÇIKLADI, BU REHBERİ OKUYUN

31 Mayıs 2020 Pazar

Lokanta, restoran, kafe, pastane, kahvehane, çay bahçesi, lokaller ise 1 Haziran'dan itibaren saat 22.00'ye kadar hizmet verecek. Manisa Valiliği de açılacak işyerlerinde alınacak önlemlerle ilgili rehber yayınladı. 

Lokanta, restoran, kafe, pastane, kahvehane, çay bahçesi, lokaller ise 1 Haziran'dan itibaren saat 22.00'ye kadar hizmet verecek.

İçişleri Bakanlığı, "lokanta, restoran kafe gibi iş yerleri, park, piknik, alanları, mesire yerleri ve giyim pazarları" hakkında 81 il valiliğine genelge gönderdi.

ALINAN KARARLAR

Genelgede, 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak kararlar şöyle sıralandı:

Faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan/kısıtlanan lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokalleri (iskambil, okey, tavla oyunları ve nargile satışları ile doğrudan temasa neden olacak şekilde dans ve oyun amacıyla yapılan canlı müzik faaliyetleri hariç olmak üzere) 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00'ye kadar hizmet vermeye başlayacak

Kısıtlanan halka açık alan olan park ve bahçe ile rekreasyon ve piknik alanları, mesire ve ören yerleri ile sahil bantlarında (plajlar) piknik, spor, yürüyüş, gezi, balık tutma faaliyetlerine (yerleşim yeri içi park/bahçelerde mangal yapmak hariç olmak üzere) belirlenen kurallar ve mesafe şartlarına uyularak 1 Haziran'dan itibaren başlanacak.

Manisa Valiliği Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan iş yerlerinin açılması ile ilgili İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 31.05.2020 tarih ve 2020/60 sayılı kararına ilişkin Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi için tıklayınız ;http://www.manisa.gov.tr/kurumlar/manisa.gov.tr/documents/Duyurular/2020/covid19_salgin_yonetimi_ve_calisma_rehberi.pdf

2423

Tüm Haberler