Haberler

BAŞKAN SELÇUK, KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

19 Mayıs 2020 Salı

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Başkan Selami Selçuk mesajında , 11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, bin aydan ve bir ömürden daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi faziletlerini saymakla tükenmeyen mübarek bir gecedir. Bu gece, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Bu gece, Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı gecedir. Bu Ramazan ayında ve Kadir Gecesinde salgın dolayısı ile camilerde ibadetlerimizi eda edemiyoruz. İnşallah bu salgını yeneceğiz gelecek yıl hep birlikte camilerde ramazan ayını en güzel şekilde birlik ve beraberlik içinde yaşayacağız. Bu vesileyle başta hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini temenni ediyorum" dedi.

901

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ