Haberler

DEMİRCİ'NİN KÜLTÜR HAZİNESİNE, YENİ BİR ESER DAHA

9 Nisan 2020 Perşembe

Demirci'nin her noktasına hizmetlerini aralıksız ulaştıran Demirci Belediyesi, kültür yayınlarına bir yenisini daha ekledi.

Demirci'nin tarihi, kültürü, coğrafi yapısı, doğal güzellikleri ve değerleri Demirci Belediyesince kültürel yayın olarak hazırlanmaya, Demirci'nin kültür hazinesine sunulmaya devam ediliyor.

2020 Ocak ayında son olarak Yazar Ferhat Parlak tarafından " Cumhuriyet'in İlk Yıllarında Demirci Kazası kitabı hazırlanarak, kültür eseri olarak arşivlerde yerini almıştı.

Demirci'nin Kültür Kütüphanesine yeni bir eser olan " Demirci İlçesi'nin Ekonomik Yapısı " isimli kitap Prof. Dr. İbrahim Aydın tarafından hazırlanarak kitap haline getirildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Demirci'nin Ekonomik Yapısını anlatan bu kitap Demirci Belediyesi olarak bastırarak, ilçenin kültür hazinesindeki yerini aldı.

Prof. Dr. İbrahim Aydın, 1999 ile 2004 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi olarak görev yaptı.

Yazar Prof. Dr. İbrahim Aydın, Demirci'nin bendeki yeri ayrı ve önemlidir. Belediye Başkanımız Sayın Selami Selçuk'a konuyu açtığımda kendisi pozitif bir yaklaşım ile projemi destekledi. Bu sayede hazırladığımız eser kitap olarak bastırıldı. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a canı gönülden teşekkür ediyorum "dedi.

" SÖZ UÇAR YAZI KALIR "

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İlçemize her alanda yeni hizmetler sunma gayretindeyiz. Bilginin önemli bir güç olduğu dünyamızda İlçemizin de bu noktada yerini alabilmesi için hazırlanan kıymetli eserleri ilçemizle buluşturuyoruz. Bu tür yayınların kitap haline gelmesinin amacı bilgi, birikim ve tecrübenin gelecek nesillere aktarılması önemlidir. Söz Uçar Yazı Kalır düsturu ile kültür yayınlarına bir yenisini daha ekledik. Prof. Dr. İbrahim Aydın hocamızın yazdığı " Demirci İlçesi'nin Ekonomik Yapısı " adlı eser kitap haline getirilerek, yeni bir kültür eserini daha İlçemizin istifadesine sunduk " dedi.

1586

Tüm Haberler