Haberler

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİFALI HÜNNAP

2 Nisan 2020 Perşembe

Demirci'de yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında çalışan sağlık personellerine hünnap ve elma dağıtıldı.

Demirci'de doğal olarak hiç bir zirai ilaç kullanılmadan üretilen, birçok hastalığa şifa olan Hünnap meyvesi ve organik elma ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına dağıtıldı.

İçerisinde A ve bolca C vitamini sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiren Hünnap meyvesi, vücudu da hastalıklara karşı koruma özelliği var.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, İlçe devlet hastanesi ve ilçe sağlık müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına hünnap ikramında bulundu.

Ayrıca Başkan Selçuk, hünnap meyvesinin yanında tüm sağlık çalışanlarına Demirci'nin organik elmasından da dağıtıldı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Müberra Duran ise " Bu süreçte desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Demirci Belediyesine teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarımızı düşünerek bizlere şifalı hünnap ve elma gönderdiler. Hünnap'ın en büyük öneminin C vitamini deposu olması, özellikle antiseptik özelliği ile akciğeri koruyor. Hünnap tüketimi önemli. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde önemli bir meyve. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a sağlık çalışanları olarak teşekkür ediyoruz " dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " İnsanlığın korona virüs ile yaptığı amansız mücadelede Demirci cephesinde ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bağışıklığını güçlendirmek, hem de onlara teşekkür edebilmek için şifalı hünnap meyvemizden ayrıca organik elmadan hazırlayarak dağıttık. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz emekleri için " dedi.

2397

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ