Haberler

PARKLAR VE TOPLU KULLANIM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

20 Mart 2020 Cuma

Demirci Belediyesi, İlçenin her noktasında dezenfekte çalışmalarını yürütürken, tedbirlerini de almayı sürdürüyor.

Korona Virüs, 60 yaş üstü ve Kronik hastaları da tehdit ederken, Demirci Belediyesi'de yaklaşan Pazaryeri alanından, toplu kullanım alanlarına, çocuk parklarından ve caddelere kadar her alanda dezenfekte çalışmalarını yürütüyor.

Demirci Belediyesi koordinesinde, 60 yaş üstü ve kronik hastalar başta olmak üzere ihtiyaç halinde tüm vatandaşların manav, fırın ve marketlere ulaşabilmesi amacıyla servis hizmeti sunan işyerlerin telefon numaraları hem sosyal medyadan hem de ilçedeki 20 ayrı noktaya raketlerle duyuruldu.

ÇOCUK PARKLARI KÖPÜKLENEREK, YIKANARAK

20 Mart Cuma günü Demirci Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince İlçedeki çocuk oyun parklarında çocuk oyun grupları deterjanla yıkanarak dezenfekte edildi. Diğer yandan belediye tankeri ile köpüklenen çocuk oyun grupları yıkandı.

Parklarda bulunan Fitness spor aletleri ve oturma bankları da deterjanla yıkandı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediyemizin tüm birimleri 24 saat esası üzerinde İlçenin her noktasında dezenfekte çalışması yapıyor. Özellikle bu süreçte hasta ve yaşlılarımız evlerinden çıkmamalarını, şehir içinde raketlerle duyurduğumuz fırın, manav ve marketleri telefonla arayarak sipariş verebilirler. Kıymetli vatandaşlarımızın da bu dönemde evden çıkmayarak sürece en iyi katkı sağlayacaklarına olan inancım tamdır " dedi.

1463

Tüm Haberler