Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, TIP BAYRAMI ZİYARETİ

13 Mart 2020 Cuma

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Demirci Devlet Hastanesini ziyaret ederek, doktorların günlerini kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı öncesi 13 Mart Cuma günü Demirci Devlet Hastanesine giden Belediye Başkanı Selami Selçuk, Başhekim Radyoloji Uzmanı Hayrettin Karakuş'u ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak çiçek takdimi etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, ziyarette Başhekim Uz. Dr. Hayrettin Karakuş'u, gönül selamı ile selamladı. 

Diğer yandan belediye bayan personelleri de devlet hastanesinde görev yapan, Uzman Doktor, Pratisyen ve Sağlık Ocaklarındaki Aile hekimlerini de ziyaret ederek saksıda mevsim çiçeği takdim ettiler.

İlçe Devlet Hastanesi Başkehimi Uz. Dr. Hayrettin Karakuş, Belediye Başkanı Selami Selçuk'un bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Selami Selçuk, Doktorların toplumumuzun sağlığı ve geleceğimiz adına önemli bir görev yaptıklarını ifade ederken, belediye olarak her daim desteğe hazır olduklarını da söyledi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu mutlu gününü kutluyorum. Gecesini gündüzüne katarak vatandaşımızın sağlığı için çalışan tüm doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Devlet Hastanemiz gün geçtik gelişmeye devam ediyor. Yeni Uzman Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile en iyi sağlık hizmeti hastanemizde sunuluyor "dedi.

1817

Tüm Haberler