Haberler

DEMİRCİ YİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

22 Şubat 2020 Cumartesi

Demirci'de liselerin katılımı ile düzenlenen Çok Güzel Gösteriler Demirci skeç yarışması renkli anlara sahne olurken, kahkahalarda havada uçuştu.

Demirci Belediyesince organize edilen " Çok Güzel Gösteriler Demirci " skeç yarışmasına İlçedeki tüm lise okulları hazırladıkları skeç oyunları ile katıldılar.

21 Şubat Cuma akşamı Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen skeç yarışmasına Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat İnce, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, öğretmenler ve çok sayında vatandaş katıldı.

7 skeç gösterisinin sergilendiği gecede ilçe esnaflarının katkıları ile de çekilişlerle çeşitli hediyeler salonu dolduran katılımcılara verildi.

Programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Bir ve beraber olmak, farklı etkinlikler düzenleyerek sosyal faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Türk Halk Müziği Amatör Ses Yarışması gibi Çok Güzel Gösteriler Demirci, skeç yarışmasını da gelenek haline getireceğiz. Tüm okullarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum " dedi.

5 jüri üyesinin yer aldığı gecede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Veliler Yarışıyor, AHİ Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şarkı Yarışması, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Damat Adayları, Demirci Anadolu Lisesi Veliler Toplantısı, İmam Hatip Lisesi Haşofmanlı Muhittin Hoca, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Külkedisi Kültekin ve Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Erkek Yurdu oyunlarını sergilediler.

Skeç yarışmasında, Veliler yarışıyor skeci ile Anadolu Lisesi birinci, Şarkı Yarışması skeci ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci ve Külkedisi Kültekin skeci ile Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren okulların ödülleri Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat İnce tarafından verildi.

3576

Tüm Haberler