Haberler

DEMİRCİ'NİN GENÇLERİ İÇİN YAPILAN YATIRIM, HIZLA SÜRÜYOR

13 Şubat 2020 Perşembe

Demirci'de her alanda yatırımlar hızla sürerken, Demirci Belediyesince ihalesi yapılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı hızla yükseliyor.

Demirci'de gençlerin ve öğrencilerin yüzme sporu öğrenmeleri amacıyla Belediye Başkanı Selami Selçuk'un Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşmeler neticesinde İlçeye yarı olimpik yüzme havuzu kazandırılmasına karar verildi.

25 Ekim 2019 tarihinde ihalesi yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ve Demirci Belediyesince Bin 596 alana yapılacak olan ve BİN Metrekare peyzaj alanı olacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımında Bay-Bayan 4 duş kabini, 4 soyunma odası, 30 adet soyunma dolabı, antrenör ve yönetici odası, fuaye alanı ve seyirci izleme tribünü yer alacak.

Eski sanayi sitesi eski belediye garajı alanına tek katlı 2 blok halinde yapılan olan yarı olimpik yüzme havuzunda şu anda A blokta bulunan havuzun dolgusu yapılarak, önümüzdeki günlerde beton dökümü yapılacak. Binanın kenar direklerinin yapımının tamamlanmasının ardından ay sonuna kadar hem kaba inşaat hem de yüzme havuzunun çatısı kapatılacak.

Hava şartlarının müsaade ettiği süre içinde Duş kabini ve soyunma odalarının yer aldığı B blokunda yer aldığı yarı olimpik yüzme havuzunda ay sonuna kadar inşaatın tamamlanması hedefleniyor.

DEMİRCİ'MİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'ye her alanda yeni yatırım ve hizmetleri buluşturmaya devam ediyoruz. İlçemiz gençlerinin ve öğrencilerinin yararlanması amacıyla söz verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yatırımının ihalesini yaptık ve hızla inşaata başladık.  Geleceğimiz olan kıymetli Demircili gençlerimiz yüzme sporu antrenörleri ile yüzme sporu öğrenirlerken, ilçemizde yüzme sporu ile ilgili de yarışmalar ve faaliyetler de düzenlenecek. Tesisimiz de engellilerimiz içinde gerekli kullanım alanları yer alırken, duş kabinleri, soyunma odaları, fuaye alanı gibi yerlerde yer alacak. Demirci'mize değer katacak bu dev yatırımı tamamlayarak hizmete sunacağız" dedi.

2205

Tüm Haberler