Haberler

MÜZİKLERLE EĞLENDİLER, GEZEGENLERİ ÖĞRENDİLER

16 Ocak 2020 Perşembe

Demirci'de ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ilk yarıyıl tatili  (sömestr) öncesinde " Çocuk Oyunları Gösteri " ile doyasıya bir gün yaşadılar. 

Tuzla Sanat Galerisince Demirci Belediyesi organizasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde İlçe merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine çocuk oyunları gösterisi yapıldı. 

14 Ocak 2020 Salı günü başlayan programlar çerçevesinde 16 Ocak 2020 Perşembe gününe devam eden gösterilere yaklaşık 2 Bin öğrenci katıldı. 

Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan gösteriler de öğrenciler müzikler eşliğinde, çocuk oyunlarının yanı sıra gösterilerle gezegenleri tanıdılar. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Çocuklarımız herşeyimiz. Eğitim Öğretim döneminin ilk karne günü yarın. Öğrencilerimizin eğlenerek tatile girmelerini istedik. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu ediyor. 2. yarıyıl döneminde de öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz "dedi. 

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılının ilk yaryıl dönemi 17 Ocak 2020 Cuma günü tamamlanıyor. 

1684

Tüm Haberler