Haberler

BAŞKAN SELÇUK, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

10 Ocak 2020 Cuma

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toplumun haber alma hakkını ifa eden, her türlü zor koşul altında görevlerini layığı ile yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Selçuk " Toplumların en önemli ihtiyacı olan haber alma hakkının elçileri olan, bu görevi yaparken zamanla yarışarak, her türlü zor şartlar altında çalışan basın emekçileri büyük bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Üstlendiği misyonla toplumların sadece haber alma ihtiyacını karşılamakla kalmayan, aynı zamanda kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde çok önemli bir görev üstelenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da önemli bir yere sahiptir. dedi

Her geçen gün artan iletişimin en etkili ve en doğru kanallarından olan basın mensuplarının kutsal bir görev icra ettiğini vurgulayan Başkan Selami Selçuk " Gece gündüz demeden, kendi özel hayatını bir kenara bırakarak, toplumun en temel ihtiyacı olan haber alma hakkı için canla başla çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

912

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ