Haberler

EKİPLER DUR DURAKSIZ MESAİ'DE

6 Ocak 2020 Pazartesi

Demirci'de gece saatlerinden bu yana kar yağışı etkili olurken, Demirci Belediyesi, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar mesaisini sürdürüyor.

Demirci ilçe merkezinde de etkili olan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Öğle saatlerinde Demirci'de de kar yağışının etkili olması Demirci Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, Akıncılar, TOKİ, Üniversite Caddesi ve Fatih Mahallesi civarında yollarda buzlanma olmaması için tuzlama çalışması yaptı.

Karayolları ekipleri de yoğun bir şekilde kar yağışının sürdüğü Demirci - Simav karayolu 1470 rakımlı Akçakertik mevkiinde kar temizleme ve yol tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Fen İşleri ekipleri de, kar yağışının etkisi altında olan Çanakçı, Mahmutlar, Rahmanlar, Bardakçı, Söğütçük ve Sındırgı yol güzergahlarında karla mücadele mesaisini aralıksız sürdürüyor.  

Diğer yandan Demirci Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri de, bölge kar yağışı ve buzlanma sebebiyle mahsur kalan sürücülere anında ulaşarak, kurtarıyor. 

Yetkililer kar yağışının bölgede gece de etkili olacağını ifade ederlerken, hava sıcaklıkların düşmesi ile yollarda gizli buzlanmaya karşı sürücülerin ve vatandaşların tedbirli olmaları noktasında uyardı.

2574

Tüm Haberler