Haberler

MAHALLELERİN SORUNLARINA NEŞTER VURMAYA DEVAM

5 Ocak 2020 Pazar

Merkezinden kırsalına her alana yatırım ve hizmetlerini ulaştıran Demirci Belediyesi, yapımına başladığı Gümele Çok Amaçlı Salon inşaatında da sona geliyor. 

Gümele Mahallesinin uzun yıllardır ihtiyacı olan, 440 metrekare büyüklüğünde 2 katlı alt katı yemekhane, üst katı düğün salonu için kullanılacak olan Çok Amaçlı Salonun, 10 Eylül 2019 temel betonu atılarak, çalışmalara başlanmıştı.

Ekipler, kış şartlarına aldırış etmeden yapımını sürdürdüğü Gümele Mahallesi çok amaçlı salonun kaba inşaatı tamamlandı. 

6 Kasım 2019'da 1. katı tamamlanan binanın, bugün itibariyle 2'inci katı da tamamlanarak, iç ve dış cephe düzenlemelerine hız verildi.

Pencere montajlarının yapıldığı binada, ekipler tarafından dış ve iç cephede sıva çalışmalarında tamamlanmak üzere. 

Yemekhane olarak kullanılacak 1.katın tabanına önümüzdeki günlerde fayans döşeme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Mahalle Muhtarı Yunus Yılmaz, Mahallemizin büyük bir ihtiyacı tamamlanıyor. Belediye Başkanımız Sayın Selami Selçuk'a, mahallem adına çok teşekkür ediyorum "dedi. 

YATIRIM VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE YOLA DEVAM

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Bugüne kadar 11 mahallemizde çok amaçlı salonlar yaptık. 12’inci salon yatırımımızı da Gümele mahallesinde sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerde yeni çok amaçlı yatırımlarımızı sürdüreceğiz.  Demirci merkez ve ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizde ne söz verdiysek sözlerimizin takipçisi olduk, yapılması için de çalışıyoruz. Gümele mahallesi çok amaçlı salon inşaatında artık sona geliyoruz "dedi.

2126

Tüm Haberler