Haberler

3 NOKTAYA HAYVANLAR İÇİN YİYECEK BIRAKILDI

30 Aralık 2019 Pazartesi

Demirci'de hüküm süren zorlu kış şartları ve etkili kar yağışı nedeniyle Demirci - Simav karayolun mahsur kalan kamyon ve araçlar ekipler tarafından kurtarılırken, yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için ormana et ve yiyecek bırakıldı.

İlçede sabah saatlerinde başlayan Kar yağışı ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Karayolları ve Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerince Bin 470 rakımlı Akçakertik mevki Demirci - Simav karayolunda şiddetli kar yağışı ve fırtına sebebiyle yolda kalan kamyon ve araçlar kurtarıldı.

Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerince esnaf ve kasaplardan temin hayvanların gece yiyebilmeleri amacıyla et, kemik, ekmek, peksimet ve yem edilen Bin 470 rakımlı Akçakertik, Başalan ve Gelin uçtu mevkilerine bırakıldı.  

Belediye Başkanı Selami Selçuk, bölge de kış şartların çetin geçtiğini belirterek, "  Dağda yaşayan hayvanlarımız bu kış mevsiminde yiyecek bulmakta elbette zorlanıyorlar. Demirci Belediyesi olarak et, ekmek ve yem gibi yiyecekleri yaban hayatına destek için doğaya bıraktık. Ekiplerimiz kış mevsimi boyunca belirli aralıklara doğaya yiyecek bırakmaya devam edecek. Ayrıca yine Arama Kurtarma timimiz 7/24 göreve hazır. Dağda ve yolda mahsur kalan araçları kurtarmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Demirci Karayolları ekiplerince fırtınanın ve kar yağışının sürdüğü Demirci - Simav karayolunda gece boyunca kar temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

2157

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ