Haberler

DEMİRCİ'NİN PEHLİVANLARI TARİHİ KIRKPINARA HAZIRLANIYOR

19 Aralık 2019 Perşembe

Demirci'mizi Ata sporumuz olan Güreş müsabakalarında temsil eden güreşçilerimiz 2020 yılı Kırkpınar güreşlerine katılmak için bugünde antrenmanlara başladılar. 

Demirci Belediyesince kurulan güreş takımı, 2019 yılında katıldığı müsabakalarda başarılar elde ederken, 2020 yılında yapılacak olan salon ve yağlı pehlivan güreşlerinde daha büyük başarılara imza atmak için ter dökecek.

Demirci Belediyesi Pehlivan takımı, Turgut Özal kapalı spor salonundaki akşam antrenmanına Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Spor Müdürü Bilal Yılmaz'da katılarak, sporculara başarılar dilediler. 

Güreş takımı, 2020 yılının ilk müsabakasını 5 Ocak 2020'de Manisa'da yapılan salon güreş müsabakasına çıkacak. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, güreş takımına, Demirci Belediyesi Güreş Takımı yazılı eşofman takımı hediye etti. 

2 ÖNEMLİ MÜSABAKADA, HEDEF MUTLAK BAŞARI

Ardında 3-4-5 Temmuz 2020 tarihlerinde Tarihi Kırkpınar güreşlerine çıkacak olan Demirci Belediyesi Güreş takımı ardından 14 - 15 - 16 Ağustos 2020 tarihlerinde Balıkesir'de yapılacak olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşlerine katılacak. 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Müdürlüğümüz olarak Belediyemiz Güreş takımımın başarılı olmaları için anteranmanlarda gerekli olan destek sunuyoruz. Pehlivanlarımızın başarılı olacaklarına inanıyoruz " dedi. 

Genç pehlivanlarla tek tek selamlaşarak ilgilenen Başkan Selami Selçuk, 2020 yılında ülke genelinde yapılacak yağlı pehlivan güreşlerinde Demirci'nin büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu söyledi. 

SPORA VE SPORCU'YA TAM DESTEK 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ata sporumuz olan güreşi yeni nesillere taşımak, güreşi yaşatmak adına kurduğumuz pehlivan takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız gençlerimizin spora olan ilgisini arttırırken, Demirci'mizin adını güreş müsabakalarında da öne çıkarmak. 3 kişi ile kurulan takımımız bugün 12 sporcumuz güreş müsabakalarında farklı boylarda ter dökecekler. Güvenimiz tam, başaracaklarına inanıyor, sonsuz başarılar diliyorum "dedi

2403

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ