Haberler

DEMİRCİ DOĞALGAZ İHALESİ 23 ARALIK'TA. İŞTE İHALE İLANI

12 Aralık 2019 Perşembe

Demirci'nin yıllardır beklediği Doğalgaz yatırım müjdesi, geçtiğimiz hafta sonu İlçemizi ziyaret eden hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan tarafından 23 Aralık'ta ihale yapılacağı müjdelenmişti.

BOTAŞ  Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde ihaleler bölümünde" DEMİRCİ İLÇESİ DOĞAL GAZ BORU HATTI ETÜT VE DETAY MÜHENDİSLİK İŞİ HİZMET ALIMI " için ihale metni yayınlandı.

23 Aralık 2019  Pazartesi günü saat 14.00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü konferans salonunda yapılacak.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada" İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizi ziyaret eden Demircili Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan İlçemizi ziyaret ederek yeni yatırımların müjdesi verilmişti. Kıymetli Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan konuşmasında Demirci Doğalgaz yatırımının 23 Aralık'ta ihale edileceğinin müjdesini verdi. Bugünde BOTAŞ Genel Müdürlüğünün web sitesinde ihale ilanı yayınlandı. Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'a ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz Demirci'mizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz.  Dedikodu ve fitne başkalarının işi, Bizim işimiz DEMİRCİ'mize hizmet ve yatırım işi " dedi.

BOTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANAN DEMİRCİ DOĞALGAZ İHALESİ İLANI ; https://www.botas.gov.tr/Icerik/demirci-ilcesi-dogal-gaz-boru/224

4130

Tüm Haberler