Haberler

PROF. DR. BACANLI, ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

12 Aralık 2019 Perşembe

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bacanlı, 13 Aralık Cuma günü Demircili öğretmen ve öğrencilere konferans ve seminerler düzenleyecek.

Demirci Belediyesi, Eğitim Fakültesi, İlim Yayma Cemiyeti Demirci Şubesi ve İmam Hatip Lisesi'nce düzenlenen seminer programında Prof. Dr. Hasan Bacanlı, öğretmen ve öğrencilere son derece önemli ve verimli bilgiler sunacak.

Prof. Dr. Hasan Bacanlı, 13 Aralık Cuma günü ilk olarak saat 10.00'da Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit konferans salonunda " TÜRKİYE'de REHBERLİK " konusu üzerine Eğitim Fakültesi öğrencilerine konferans verecek.

Saat 15.00'da ise Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda " AKADEMİK BAŞARI ve MOTİVASYON " semineri ile İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluşacak.

Prof. Dr. Hasan Bacanlı son olarak saat 20.00'da Üniversite caddesinde Kitap Kahve'de " DEĞER EĞİTİMİ " üzerine Öğretmenler ile bir araya gelecek.

1519

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ