Haberler

ORGANİZE SANAYİ İÇİN ÖN TALEP BAŞVURULARI BAŞLIYOR

10 Aralık 2019 Salı

Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın 2 Bakan ile Demirci'yi ziyareti ile birlikte bir çok yatırımın müjdesi verilirken, Organize Sanayi Bölgesi yatırımında da çalışmalar hız kazandı.

7 Aralık 2019 Cumartesi günü Demirci'yi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan Akıncılar düğün salonunda halkla buluşarak yatırımların müjdelerini vermişlerdi.

Demircili Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, konuşmasında Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için Ankara'dan gelen Organize Sanayi Genel Müdürü Ramazan Yıldırım'ın, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışacağını ifade etmişti.

Akıncılardaki halk buluşmasının ardından Organize Sanayi Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem ve Yönetim Kurulu ile birlikte Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için belirlenen Sevinçler mahallesi bölgesindeki 800 dönüm alanda inceleme yaptılar.

Alanda Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fatih Dilşeker, DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ Fizibilite raporu ve sahası hakkında bilgilendirme ve sunum yaptı.

Genel Müdür Ramazan Yıldırım, alanın çok kullanışlı bir yer olduğunu ifade ederek, Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulma çalışmaları için olumlu görüş verdi.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem'de Genel Müdür Ramazan Yıldırım'ın olumlu görüşleri belirtmesinin ardından, Demirci OSB başvuruları için ön talepleri toplamaya başlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'ın Demirci Organize Sanayi Bölgesi kurulması için birimleri harekete geçirdi. Bu noktada Ticaret Odamız çalışmalarına başladı. Bizde Demirci Belediyesi olarak her daim bu noktada çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdüreceğiz " dedi.

4929

Tüm Haberler