Haberler

18 KİLOMETRE TAMAMLANDI, DEMİRCİ'DE ULAŞIM YATIRIMLAR TAM GAZ

26 Kasım 2019 Salı

Yatırımların Şehri Demirci'de hükümet ve belediye yatırımları hızla devam ederken, Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost ve Başkan Selami Selçuk, Selendi yolunda gelinen son noktayı alanlarda birlikte incelediler.

Demirci'yi Akdeniz ve İç Anadolu'ya bağlayacak olan A1 standardında yapılan Demirci - Selendi yolunda Esenyurt Mahallesine kadar olan 15 kilometrelik bölüm geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete açılmıştı.

Çalışmaların diğer bir ayağı olan Selendi yönünden de inşaat çalışmaları süratle devam ediyor. Selendi Hava oğlu mahallesi ve Demirci Alağaç mahallesi arasındaki 3 kilometrelik bölümde asfaltlanarak hizmete sunuldu.

Demirci'ye gelen Karayolları 2. Bölge Müdürü Yakup Dost, ilk olarak Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek, bölgede ulaşım yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Bölge Müdürü Dost ve Başkan Selçuk daha sonra sahaya inerek Demirci - Selendi yolunda devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Bölge Müdürü Yakup Dost, Demirci'nin ulaşım yatırımlarındaki geç kalmışlığını devam eden Selendi yolu, Köprübaşı - Demirci yolu ve Gördes yolu yatırımlarını hızla tamamlayarak neşter vurulacağını söyledi.

KIYMETLİ BAKANIMIZ RUHSAR PEKCAN'A TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı açıklama da " Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi Demirci'mizde de ulaşım yatırımları devam ediyor. Karayolları 2. Bölge Müdürümüz Yakup Dost'u, bugün makamımızda ağırladık. Akabinde Selendi yolunda birlikte devam eden çalışmaları yerinde gördük. Karayolları Bürokratlarının bölgemiz üzerinde ulaşım çalışmaları ve gayretlerinde Kıymetli Ticaret Bakanımız Hemşerimiz Ruhsar Pekcan etkisini hissetmekteyiz. Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'a ilçemizin her sorununda destek verdiği için teşekkür ediyorum. Demirci - Selendi yolunda şu ana kadar 18 kilometrelik bölüm tamamlanmış durumda. Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost ile yaptığımız görüşmelerde gelecek yıl olası bir aksilik yaşanmadığı takdirde Selendi yolunu tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Her zaman söylediğimiz gibi Demirci'miz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz "dedi.

SALİHLİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Başkan Selami Selçuk, İhalesi yapılan Demirci - Salihli yolunun ilk 10 kilometresinin yapım çalışmasının da çok yakın bir zamanda başlayacak " dedi.

3494

Tüm Haberler