Haberler

VALİ AHMET DENİZ, DEMİRCİ'DE KURUMLARI ZİYARET ETTİ.

6 Kasım 2019 Çarşamba

Manisa Valisi Ahmet Deniz, bizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Demirci'yi ziyaret etti.

06 Kasım 2019 Çarşamba günü Demirci'yi ziyaret eden Manisa Valisi Ahmet Deniz ilk olarak Demirci Yeni Hükümet konağına geçerek Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamına geçen Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kaymakam Adem Kaya'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ahmet Deniz Kaymakamlık makamının ardından Ticaret ve Kültür Merkezine geçerek konferans salonunda İlçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda Vali Ahmet Deniz, Mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi, Demirci ilçe merkezinde devam eden yatırımlar hakkında İl ve İlçe kurum amirlerinden bilgi aldı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Muhtarlar toplantısının ardından Eğitim Fakültesine geçerek Demircili Hayırsever İşadamı Özgen İzmiroğlu tarafından yapılan Gözlemevi ve Kütüphane inşaatını gezerek, çalışmalarda gelinen son aşama ile ilgili bilgi aldı.

Eğitim Fakültesi kampus alanında öğrencilerle de sohbet eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, daha sonra Demirci İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrencilerle ilgilenen Vali Ahmet Deniz, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenleri ziyaret etti.

Manisa Valisi Ahmet ziyaretleri kapsamında Turgut Özal Spor kompleksini de ziyaret ederek, Demirci Belediyesince kapalı spor salonunun yan tarafına yapılan sentetik çim saha alanını gezerek, Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan bilgi aldı.

ŞEHİT AHMET KORKMAZ'IN BABA EVİNE ZİYARET

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Demirci Mithatpaşa Mahallesinde Şehit Ahmet Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Vali Deniz, Şehit evi ziyaretinin ardından Demirci Belediyesine geçti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Belediye personeli tarafından karşılanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, başkanlık makamına geçti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Valisi Ahmet Deniz'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendisine günün anısına " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr " yazılı ahşap tablo ve Demirci'nin yöresel ürünlerinin yer aldığı hediyeler takdim etti.

VALİ DENİZ'DEN DEMİRCİLİ HAYIRSEVER MUSTAFA ÇAMLI'YA TEŞEKKÜR

Manisa Valisi Ahmet Deniz, ziyarette Demirci Devlet Hastanesine 3 yılda 9 tıbbi cihaz bağışında bulunan Demircili Hayırsever Mustafa Çamlı'ya da teşekkür etti.  

Demirci Belediyesi ziyaretinin ardından Vali Ahmet Deniz, inşaatı tüm hızıyla süren Hacı Hasan Cami ve İmam Hatip Lisesi inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından İlçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı.

2835

Tüm Haberler