Haberler

İSTİKLAL CADDESİNE KESİN ÇÖZÜM, ÇARŞAMBA TRAFİĞE AÇILIYOR

18 Ekim 2019 Cuma

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Demirci Belediyesi, İlçe merkezi ve sanayi sitesinde yol bakım ve onarımlarını da yürütüyor.

İsmail Özdağlar Sanayi İstiklal caddesinde yıllardır yağmurlu havalarda sıkıntı yaşanan yolda 50 santimetrelik kot düşürme çalışması yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince de yolun alt yapı kanalizasyon hat çalışmasının yapılmasının ardından Belediyemiz Fen İşleri ekiplerince beton zemin yapılmasına karar verildi.

Fen İşleri ekiplerince İsmail Özdağlar Sanayi sitesi İstiklal caddesinde yolda bir daha sorun yaşanmaması adına alt zemin malzemesi sıkıştırılmasının yapılmasının ardından, üst zeminin daha kullanışlı olması açısından beton döküm çalışmasının 23 Ekim 2019 Çarşamba gününe kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci'mizin yağmurlar sebebiyle sıkıntı yaşanan bölgelerde sorunlara neşter vurmaya devam ediyoruz. Bu kapsam da İlçemiz İsmail Özdağlar Sanayi sitesi İstiklal caddesinde kot düşürme, akabinde zemin sıkıştırma çalışmasını yaptıktan sonra ve üst zemin beton atımını tamamlayarak önümüzdeki hafta içinde sorunsuz olarak hizmete sunacağız" dedi.

2117

Tüm Haberler