Haberler

STK'LARDAN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK

16 Ekim 2019 Çarşamba

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatına, Demircili Sivil Toplum Kuruluşu ve Sendikalarından da destek geldi.

16 Ekim 2019 Çarşamba günü Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, Demirci'deki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Sendika Başkanları katıldı.

Barış Pınarı Harekatının tamam destek yanında olduklarını ifade eden Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, 81 İl’de aynı anda tüm Odalar ve Borsalarla birlikte bu açıklamayı yaparak, sizler aracılığıyla hem ülkemiz, hem de dünya kamuoyuna sesleniyoruz. Amaç, hem ülkemiz sınırlarının güvenliğini sağlamak, hem de ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmaktır. Bizler devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz " denildi.

1781

Tüm Haberler