Haberler

REKTÖR PROF. DR. ATAÇ'DAN, BAŞKAN SELÇUK'A ZİYARET

15 Ekim 2019 Salı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu'nun geleceği adına önemli görüşmeler gerçekleşti.

15 Ekim 2019 Salı günü Demirci'ye bir dizi ziyaret yapmak üzere gelen Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Demirci Kaymakamı Adem Kaya'yı makamında ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Selami Selçuk'u da makamında ziyaret etti. 

Rektörlük görevine Demirci'den gittiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Eğitim Fakültesi Dekanlık görevim boyunca hem Belediye Başkanımız Selami Selçuk, hemde Demirci Halkı ile içtenlik ve güzel bir koordine için de çalıştık. Demirci'yi memleketim gibi seviyorum. Eğitim Fakültemizin ve Yüksek Okulumuzun gelişmesi adına yine güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise" Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç'ın ziyaretinden memnuniyet duydum. Rektörümüz ile İlçemizdeki Dekanlık görevin boyunca kendisinin de söylediği gibi uyumlu bir şekilde çalışarak, güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız aynı şekilde artarak devam edecek. Elbette her daim amacımız Fakültemizin ve Meslek Yüksek Okulumuzun gelişmesi ve büyümesidir. Bu kapsamda yeni dönemde yararlı çalışmalar yapılacaktır" dedi. 

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç'ın ziyaretine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin'de eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, ziyareti kapsamında Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Meslek Yüksek Okulunuda ziyaret ederek Akademik personel ile bir araya geldi.

1670

Tüm Haberler