Haberler

EMEKLİ MAAŞI İLE HASTANEYE CİHAZ BAĞIŞI YAPTI

24 Eylül 2019 Salı

Demirci'de ikamet eden 87 yaşındaki hayırsever İbrahim Ethem Unutmaz, emekli maaşından biriktirdiği parayla Demirci Devlet Hastanesine Santrifüj cihazı ( Kan ayrıştırma ) cihazını alarak bağışladı.

Demirci Hacı Hasan mahallesinde yaşayan ve yıllarca taksicilik yaptıktan sonra emekli olan İbrahim Ethem Unutmaz, Demirci Devlet Hastanesi ile görüşerek bağış yapmak istediğini söyledi. Hastane yetkililerince laboratuarda kullanılmak üzere kan ayrıştırıcı cihazının eksik olduğu ifade edildi.

Hayırsever İbrahim Ethem Unutmaz'da Santrifüj cihazı ( kan ayrıştırıcı ) cihazını temin ederek hastaneye bağışladı.

Hayırsever İbrahim Ethem Unutmaz yaptığı açıklamada " Emekli maaşımı biriktirdim. Hastanemize bağış yapmak istedim. Çünkü bende yaşlıyım zaman zaman hasta oluyorum ve muayene için geliyorum. İçimden bağış yapmak geldi. Hastanemize sordum onlarda bu cihazın eksik olduğunu ifade ettiler. Bende emekli maaşımdan biriktirdiğim parayla aldım.  Elimden geldiğince bundan sonrada bağışta bulunmaya devam edeceğim. Hali vakti yerinde olan Allah'a iman eden herkesin hastalar şifa bulsun diyerek hastanemize bağış yapmasını isterim" dedi

HASTANEMİZE BUGÜNE KADAR 12 CİHAZ BAĞIŞI YAPILDI

Demirci Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hayrettin Karakuş " Demircili hayırseverlerimiz hastanemize cihaz bağışı yapmaya devam ediyorlar. Bu yıla kadar hayırseverlerimizden 12 cihaz bağışı yapıldı. İbrahim Ethem Amca'mızda emekli maaşından hastanemizin eksik olan Santrifüj cihazını alarak bağışladı. Bu cihaz hastanemize gelen hastalarımızın kan değerlerinin daha hızlı ve net bir sonuç ile değerlendirilmesini sağlıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demircili hayırseverlerimiz arasında ilçemizde hastanemize cihaz bağışında tatlı bir yarış var. Yapılan bu cihaz bağışları ile doktorlarımızın ekip ve ekipman olanağı daha da gelişiyor. Hastanemizin hastalarımızı tedavi etme noktasında da hızlı bir şekilde hareket edilmesini sağlıyor. Hayırseverimiz İbrahim Ethem Amca'mıza teşekkür ediyor, yapılan bu örnek davranışın diğer hayırseverlerimize örnek olmasını temenni ederim"dedi.

2488

Tüm Haberler