Haberler

YUNTDAĞI GÜREŞLERİNDEN DEMİRCİ'YE 2 MADALYA

22 Eylül 2019 Pazar

İlçemizi Ata sporumuz olan Güreş müsabakalarında temsil eden Demircili pehlivanlarımız, bu kezde Manisa'da 4. 'sü düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan güreş müsabakasında İlçemize 2 madalya kazandırdılar. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, spora ve sporcuya olan desteğini sürdürürken, Demirci Belediyesi ve Demirci Belediyespor adına güreş müsabakalarına katılan Demircili Fatih Kurttuan, Mehmet Kıran, Mehmet Yılmazer,Arda Işıklı ve Ali Özcan, Manisa'da düzenlenen Yunusemre Belediyesi 4. Yuntdağı Yağlı Pehlivan güreş müsabakasına katıldılar. 

Yuntdağında yapılan yağlı pehlivan güreş müsabakasında Demircili güreşçilerimizden minik 1 boyda güreşen Arda Işıklı 3'üncü oldu. 
Tozkoparan boyunda ise müsabakada ter döken güreşçimiz Ali Özcan'da 3'üncü olmayı başardı. 

Güreşçilerimizden Makine Kimya Ortaokulu öğrencisi Arda Işıklı, 03 Eylül'de Kula'da düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde ilk madalyasını kazanmıştı. Işıklı'nın bu 2'inci madalyası olurken, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Özcan'da ilk madalyasını kazanmış oldu. 

Güreşçimiz Ali Özcan madalyasını, MHP Grup Başkanvekili - Manisa Milletvekili Erkan Akçay'dan alırken, yine diğer bir Güreşçimiz Arda Işıklı ise madalyasını Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'dan aldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'li güreşçilerimiz er meydanlarında İlçemize başarı getirmeye devam ediyorlar. Belediyemiz olarak sporun her dalını sonuna kadar destekliyoruz. Yuntdağında düzenlenen güreş müsabakasında 2 güreşçimiz İlçemize madalya kazandırdık. Kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi. 

Güreşçilerimiz, Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde düzenlenecek olan yağlı pehlivan güreşlerine katılmaya devam edecekler. 

2515

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ