Haberler

2 KATLI, 440 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE OLACAK

10 Eylül 2019 Salı

Yatırım ve hizmet belediyeciliği ile Demirci'nin her alanında çalışmalarını sürdüren Demirci Belediyesi, bir mahalleye daha çok amaçlı salon yapımının startını verdi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, son 5 yılda Bardakçı, Çanakçı, İcikler, Ahmetler, Rahmanlar, Kışlak, Yeşiloba, Küpeler, Güveli, Yeğenler ve Çardaklı mahallelerine çok amaçlı salonların  yapılmasının ardından Gümele mahallesine 2 katlı teraslı çok amaçlı salonun yapımına başlandı.

Gümele Mahallesinin uzun yıllardır ihtiyacı olan, 440 metrekare büyüklüğünde 2 katlı alt katı yemekhane, üst katı düğün salonu için kullanılacak olan Çok Amaçlı Salonun, temel betonu atılarak, çalışmalara başlandı.

MAHALLEMİZİN EN BÜYÜK İHTİYACIYDI

Gümele Mahalle Muhtarı Yunus Yılmaz yaptığı açıklamada " Mahallemizin yıllardır düğün, sünnet ve hayır cemiyeti programları salonumuz olmadığı için dışarılarda yapılıyordu. Özellikle kış aylarında büyük sorun oluyordu. Başkanımız Selami Selçuk'tan talepte bulundu. Kendisi salonumuzun inşaatının yapımını başlattı. Başkanımız Selami Selçuk'tan Allah razı olsun" dedi.

SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Gümele mahalle mahallemize daha önce söz verdiğimiz 2 katlı çok amaçlı salonun yapımına başladık. Yılladır Gümele mahallemizin ihtiyacı olan, düğün ve sünnet organizasyonlarını yapabileceği, çok şık bir çok amaçlı salonu 5 ay gibi bir süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bugüne kadar 11 mahallemizde çok amaçlı salonlar yaptık. 12’inci salon yatırımımızı da Gümele mahallesinde başlattık. Demirci merkez ve ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizde ne söz verdiysek sözlerimizin takipçisi olduk, yapılması için de çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Gümele mahallemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum "dedi.

3228

Tüm Haberler