Haberler

DEMİRCİ'DE YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR

28 Ağustos 2019 Çarşamba

Demirci'nin her noktasında hem belediye hemde hükümet yatırımları aralıksız sürüyor.

Demirci Belediye ilçe merkezi sokaklarında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, bir yanda da Demirci - Selendi yolunda yatırımlar devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Selendi yolunun Ören mahallesi ile Esenyurt mahallesi arasında 5 kilometrelik alan asfaltlanarak hizmete sunulmuştu. Demirci girişindeki bölümde de yaşanan çökmeler yüklenici firmanın yaptığı etkili çalışmalar sayesinde durdurularak, yol güzergahında bir yandan yeni yol açma çalışmaları bir yandan da parsamaz mevkiinde çöken 300 metrekarelik alanda kazık çakımı yapılacak.

34 METRE DERİNLİĞİNDE, 70 ADET FORE KAZIK ÇAKILACAK

Demirci - Selendi yolunun Demirci bölümündeki parsamaz mevkiinde geçtiğimiz yıl çöken yol, bu yıl yüklenici firma tarafından getirilen özel iş makineleri ile 300 metrekarelik çöken alana 34 metre derinliğinde 70 adet fore kazık çakımına başlanıyor.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelere giderek çalışmaları yerinde inceledi ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar yaptığı açıklamada " Demirci'mizde yatırımlar devam ediyor. Selendi yolumuzda şu an itibariyle ilk 15 kilometre tamamlandı. Önümüzdeki haftalarda da Demirci'ye bağlanan kısımın tamamlanmasını bekliyoruz " dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMİYORUZ, DEMİRCİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizin geleceği adına her alanda yatırımlar devam ederken, bizlerde yatırımları yakın takip ediyoruz. İlçemizi ticari anlamda büyük katkı sunacak, Demirci - Selendi yolunda yüklenici firma tüm ekip ve ekipmanı ile saha da. Esenyurt mahallesine kadar olan bölüm tamamlanarak, Yarbasan hattı üzerinde çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan yolumuzun Demirci'ye bağlanan kısmında da büyük bir hummalı çalışma var. Parsamaz mevkiindeki çöken bölüme 70 adet fore kazık çakımına başlanacak. Yapılan çalışmalar yol güvenliğini arttırırken, hem de yıllar boyu kalıcı hale gelecek yatırımlar ilçemizle buluşuyor.  Hükümetimizle, Milletvekillerimiz, Teşkilatımızla ve Cumhur İttifakı gücü ile yolumuza hızla devam edeceğiz "dedi.

2730

Tüm Haberler