TEKVANDO TURNUVASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
19 Ağustos 2019 Pazartesi
Demirci'de 27-28-29 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak olan 3. Geleneksel Ege Bölgesel Tekvando Turnuvası, 26-31 tarihleri arasında yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.
Demirci'nin ev sahipliğinde 27-28-29 Ağustos 2019 tarihinde yapılması planlanan 3. Geleneksel Ege Bölgesel Tekvando Turnuvası, 26-31 tarihleri arasında yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sebebiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gelen yazı ile ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ; Tekvando İl Temsilciliğimizin 2019 yılı faaliyet programında yer alan İller arası Tekvando Bölgesel Turnuvasının 27-29 Ağustos tarihleri arasında Manisa ili Demirci ilçesinde yapılacağı belirtilmişti. Anacak, Tekvando Federasyonu tarafından 26-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Yıldızlar Milli Takım Seçmesi yapılacağının duyurulması sebebiyle adı geçen faaliyetin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusudur " denildi.
MANİSA İL GENÇLİK VE SPOR İLE MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN YAZI
1270