Haberler

DEMİRCİ'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

12 Ağustos 2019 Pazartesi

Demirci’de Ramazan ve Kurban bayramlarında gelenek haline gelen halkla bayramlaşma bayramın 2'inci günü belediye hizmet binasında saat 10.30’da gerçekleşti.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Mhp İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Demirci Belediye eski Başkanı Mehmet Babayiğit, protokol üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan çocuklara Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından bayram harçlığı verildi.

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircimizin güzel bir geleneği halkımızla bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Çok şükür güzel bir bayram yaşıyoruz. Rabbim bu bayram vesilesi ile milletimize daha çok birlik ve beraberlik sağlasın. Tüm İslam aleminin ve değerli Demirci halkımızın bayramı mübarek olsun "dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk, belediyedeki bayramlaşma programının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

2522

Tüm Haberler