Haberler

ATA SPOR'UNDA DEMİRCİ'MİZİ TEMSİL EDİYORLAR

9 Ağustos 2019 Cuma

İlçemizi Ata Sporumuz olan Güreş müsabakalarında, Demircili 3 gencimiz temsil ediyor. 

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, spora ve sporcuya olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. 

Güreş müsabakalarına Demircili gençler Demirci Belediyespor adı altında Mehmet Yılmazer, Mehmet Kıran ve Fatih Kurttutan, Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde düzenlenen güreş müsabakalarında kıran kırana mücadeleler veriyorlar. 

Demircili 3 güreşçi, yıl içerisinde Balıkesir Kurtdere,  Burhaniye, Kepsut ve Kırkpınar güreşlerine katılarak İlçemizin adını duyurmaya devam ediyorlar. 

Demircili güreşçilerden Fatih Kurttuan küçük-orta boy, Mehmet Kıran küçük-orta boy ve Mehmet Yılmazer'de Tozkoparan boyunda mücadele edilyor. 

Demirci Belediyesi tarafından güreşçilerimize Kırspet Ustası Murat Kozak'ın özenle hazırlayıp diktiği Demirci Belediye yazılı, kıspetlerle er meydanlarını titretiyorlar. 

Güreçiler Mehmet Yılmazer, Mehmet Kıran ve Fatih Kurttutan, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'a, verdikleri destekten dolayı teşekkür ederlerken, hedeflerinin Kırkpınar'da büyük boyda er meydanında güreşeceklerini ve Demirci'ye madalya kazandıracaklarına söz verdiler. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta yaptığı açıklamada" Belediyemiz olarak her daim sporun ve sporcunun yanındayız. Demircili 3 gencimiz şu anda ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde düzenlenen güreş müsabakalarında mücadele veriyorlar. İnşallah kısa zamanda mesafe kat ederek ilçemize başarılarla döneceklerine inanıyorum" dedi. 

3163

Tüm Haberler