Haberler

KARATAŞ BÖLGESİNDEN, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

8 Ağustos 2019 Perşembe

Ulaşım yatırımlarının hızla sürdüğü Demirci'de kırsal mahallelerde de asfalt çalışmalarına hız verildi.

Demirci Belediyesince İlçe'nin yeni çevre yolun, hükümet tarafından Demirci - Selendi yolunda asfaltlama çalışmaları devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi'de Demirci'nin Karataş bölgesinden kırsal mahalle yollarının asfaltına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve Yol Yapım Daire Başkanlığına bağlı ekipler Minnetler Mahallesi ile Danışmentler Mahalleleri arasında yolda asfalt çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, MASKİ Demirci Koordinatörü Gökhan Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Nurullah Ertaş, Nurullah Akgün, Hayati İmrenlerli, Tahir Demirtaş ve Metin Çayır'da yol çalışmalarının yapıldığı bölgeye giderek çalışmaları yerinde incelediler ve ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Asfalt çalışmaları kapsamında 5 kilometrelik Minnetler - Danışmentler yolu tamamlanırken, Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününden itibaren de asfalt çalışmalarına devam edileceği ifade edildi.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN GÜCÜ

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz yaptığı açıklamada " Büyükşehir Belediyesince, köy yollarımızın asfalt çalışmalarına başlandı. Bugün Danışmentler ve Minnetler arasındaki yol yapımı tamamlandı. Karataş bölgemizdeki 70 kilometrelik yol ağı asfaltlanacak. Bu bölgede yol çalışmaları tamamlandığında Söğütçük ve Yeşiloba yolları asfaltlanacak. Öncelikli olarak alt malzemesi serili olanlar yapılacak. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yapılmadık köy yolu kalmayacak. Yapılan bu çalışmaların gücünü Cumhur İttifakı'ndan alıyoruz.  Cumhur İttifakı olarak tüm sözlerin takipçiyiz " dedi.

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ise" Demirci ulaşım yatırımlı noktasında şanlı bir dönemde. Yaz sezonunda Selendi yolunda çalışma sürerken, İlçe merkezinde Demirci Belediyesi ve kırsal mahalle yollarımızda da Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını yürütüyor. Büyükşehir Belediyesince yapılacak bu yol çalışmaları ile kırsal mahallelerimizin asfalt sorunu ortadan kalkmış olacak " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise" Geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaretimizde Demirci'de asfalt çalışmalarının başlayacağını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde bizlerde AK PARTİ ve MHP İlçe Başkanlarımız ile birlikte asfalt çalışmalarının startını vermiştik. Çok şükür bugün Minnetler ve Danışmentler hattı tamamlandı. Asfalt çalışmaları Ağustos ayı boyunca devam edecek. Özellikle Karataş bölgemizde yapılacak bu asfalt çalışmaları ile yol sıkıntısı ve ulaşımda yaşanan problemler son bulacak. Diğer yandan hükümetimiz tarafından Demirci - Selendi yolumuzda da Esenyurt - Yarbasan hattında çalışma devam ediyor. İlçe merkezinde yeni çevre yolu asfalt çalışmaları tamamlandı. Ulaşım yatırımları ilçemize hayırlı olsun" dedi

2246

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ