Haberler

15 KİLOMETRE TAMAMLANDI, YATIRIM DEVAM EDİYOR

30 Temmuz 2019 Salı

Demirci'yi Akdeniz ve İç Anadolu'ya bağlayacak olan A1 standardında yapılan Demirci - Selendi  yolunda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Yol inşaatını sürdüren yüklenici firma Selendi yolunun Esenyurt mahallesine kadar olan kısmının inşaat çalışmalarını tamamlarken, Selendi tarafından Havaoğlu ve Akçeşme mahalleleri arasında da çalışmalarını sürdürüyor.

12 Metre genişliğinde A1 standardında yapılan Demirci - Selendi yolunun geçtiğimiz yıl 9 kilometrelik bölümü tamamlanarak hizmete alınmıştı. Kurban bayramı öncesi de yolun 15 kilometrelik bölümü asfaltlanarak hizmete sunulacak.

192 personelin çalıştığı Demirci - Selendi yolunda 13 ekskavatör, 2 dozer, 2 loder, 2 beko loder, 4 silindir, 26 kamyon, 1 greyder, 3 arazöz, 1 finişer ve 2 vinç hizmet verirken, Havaoğlu mahallesine yol bağlantısı amacıyla 120 metre uzunluğunda beton köprü yapımı da tamamlanmak üzere.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz yaptığı açıklamada " Demirci'de yatırımlar son sürat devam ediyor. Bizlerde bu yatırımları yakından takip ediyoruz. Demirci - Selendi yolumuzun çalışmalarını geçtiğimiz hafta incelemiştik. Yüklenici firma çalışmalarını gayretle yürütüyor. Bu yol tamamlandığında ilçemiz ekonomisine büyük bir katkı sağlayacaktır " dedi.

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ise yaptığı açıklamada " Demirci'mizin ticari hayatına büyük katkı sağlayacak olan Selendi yolumuzda 4 ayrı noktadan çalışmalar devam ederken, bizlerde çalışmaları her safhasında yakından izliyoruz. Firma tüm ekip ve ekipmanı ile sahada yoğun bir çalışma gösteriyor. İnşallah yaz sezonu sonunda burada süren yoğun çalışmanın ardından Yarbasan mahallesine kadar yıl yolun  tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

15 KİLOMETRELİK YOL TAMAMLANDI, HEDEF YARBASAN

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada ise " İlçemizin ulaşım sorunları yaptığımız çalışmalar ile birer birer çözüme kavuşuyor. Demirci - Selendi yolunda da çalışmalar 192 personel  ve 56 iş makinesi ile devam ederken, Esenyurt mahallesine kadar olan yolun şu anda asfalt zemin malzemesi serilmeye devam diliyor. Bu yıl Yarbasan mahallesine kadar yolun tamamlanması hedeflenirken, diğer yandan Selendi Havaoğlu mahallesi tarafından da çalışmalar hızla devam ediyor" dedi.

İLÇEMİZ EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI

Başkan Selami Selçuk " İlçemizi Akdeniz ve İç Anadolu'ya bağlayacak olan Selendi yolumuz tamamlandığında, ticari alış veriş için ulaşım daha da kolaylaşmış olacak. Özellikle tarım ürünlerinin sevkiyatı noktasında bu yolun daha faal olacak. Demirci'mizin her alanda yeni yatırımlar kazanması amacıyla Cumhur İttifakı olarak geçtiğimiz hafta Ankara, İzmir ve Manisa'da AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ile birlikte yoğun bir çalışma yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde ilçemize yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz "dedi.

3257

Tüm Haberler