Haberler

SÖZ VERİLEN BİR YATIRIM DAHA BAŞLADI

24 Temmuz 2019 Çarşamba

Yatırımların Şehri Demirci'de, Başkan Selami Selçuk tarafından söz verilen bir hizmetin daha yapımı için star verildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından ilçemiz galerici esnaflarına yönelik ve İlçemiz İsmail Özdağlar Sanayi sitesine yeni iş yerleri kazandırılması amacıyla Galericiler Sitesi yapımı için ön çalışmalara başlandı.

Demirci Belediyesi Fen İşleri ekiplerince, Galericiler Sitesinin yapılacağı alanda, zemin düzenleme ve hafriyat çalışmalarında sona geldi. Galericiler sitesi zemin gro betonu atılarak inşaat hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Aksu ile birlikte galericiler sitesinin yapılacağı alanda fen işleri ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelediler.

DEMİRCİ'MİZE VE SANAYİMİZE BÜYÜK DEĞER KATACAK

Galericiler sitesi ile ilgili açıklamalarda Başkan Selami Selçuk, İlçemizin geleceği adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi bir yatırımın daha çalışmalarını hızlandırdık. Şu an itibariyle Galericiler sitemizin zemin düzenleme ve hafriyat çalışmalarını tamamlandık. Yapılacak ihalenin ardından galericiler sitemiz hızla yükselecek. Yapılacak bu yatırım hem ilçemize hem de sanayimize değer katacak. Çok şık, kullanım oranı yüksek işyerlerinin yer alacağı galericiler sitemiz ilçemizdeki galerici esnafının çok rahat ticaret yapabileceği bir merkez haline gelecek. Diğer yandan burada galericilerin yanı sıra oto servis yapım işyerleri de yer alacak " dedi.

2466

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ