Haberler

DEMİRCİ'DE HACI ADAYLARI, DUALARLA UĞURLANDI

20 Temmuz 2019 Cumartesi

Demirci'de hacı adayları mübarek topraklara dualarla uğurlandı.

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığının kurası ile 2019 yılında Demirci'den hacca gitmeye hak kazanan 31 hacı adayı için İlçe Müftülüğünce uğurlama programı düzenlendi.

Demirci Belediyesi Ticaret ve Kültür Merkezinde düzenlenen hacı adayı uğurlama programına Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Müftüsü Mustafa Kocagöz, Hacı adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacı adayı uğurlama programında İlçe müftülüğü imamlarınca ilahiler ve Kuran-ı Kerim okunurken, hacı adaylarına hacca yapacakları ibadetler anlatıldı. Duygusal anların yaşandığı uğurlama programında hacı adayları yakınları ile vedalaştı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Kocagöz" İslamın şartlarından biri olan hac ibadetini yerine getirmek üzere 2019 yılında ilçemizden 31 hacı adayımız mübarek topraklara gidiyor. Hacı adaylarımızın hac ziyaretinde mutlaka Peygamber efendimizin kabrine giderek dua ve salavat getirmeleri şefaatlerine nail olacaktır. Hacı adaylarımızın usulüne hac vazifelerini yerine getirerek, hacı olarak yeniden ülkemize dönmelerini cenab-ı Allah'tan niyaz ederim " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Mübarek topraklara gidecek hacı adaylarımızın sağ salim yeniden ilçemize dönmelerini temenni ediyorum. Rabbim ibadetlerini kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliği için hacı adaylarımız için dua istiyoruz. Hacca büyüklerimizin, kardeşlerimizin yeniden sevdiklerine kavuşmalarını dilerim " dedi.

Demirci'de mübarek topraklara uğurlanan hacı adayları 25 Ağustos 2019'da Türkiye'ye dönüş yapmaya başlayacaklar. 

2724

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ