Haberler

AVCILAR'DAN, BAŞKAN SELÇUK'A TEŞEKKÜR

16 Temmuz 2019 Salı

Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek kulübe verdiği destek ve çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü her Nisan veya Mayıs aylarında sürdüğü Avcı şenliği programlarına devam ederken, kulübün çalışmalarına destek veren Başkan Selami Selçuk'u da unutmadılar.

Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çelik, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek, Avcılara verdiği destekten ötürü kulüp adına teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette konuşan Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün, Avcılarımızın her sorununa destek veren, kulübümüzün atış alanının düzenlenmesinde, avcı şenliğimizin coşku içinde yapılmasına büyük destek veren Demirci Belediye Başkanımız Sayın Selami Selçuk'a kulübüm ve avcılar adına teşekkür ediyorum "dedi

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Belediyemiz olarak Kurumlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımız ve kulüplerimiz ile birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu kapsamında Avcılar İhtisas kulübümüze de teşekkür plaketi için teşekkür ediyorum" dedi.

1396

Tüm Haberler