Haberler

BAKANIMIZ PEKCAN, BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜ. GÜNDEM DEMİRCİ'YDİ

12 Haziran 2019 Çarşamba

Ticaret Bakanımız Hemşerimiz Sayın Ruhsar Pekcan, Belediye Başkanımız Selami Selçuk'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunurlarken, görüşmede Demirci'nin ürünlerinin dış piyasada yer alması içinde görüşme gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanması sonucu Manisa Şehir Hastanesinde tedavi gören ve taburcu olan Belediye Başkanımız Selami Selçuk'u Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Bakanımız Pekcan görüşmede Başkanımız Selami Selçuk'un sağlık durumu ile ilgili bilgi alırken, Demirci'nin tarım ürünlerinin dış piyasadaki pazarlarda değerlendirilmesi ve daha çok ihraç edilmesi ile ilgili görüşme gerçekleştirildi.

Başkanımız Selami Selçuk, görüşmeye dair yaptığı açıklamada " Kıymetli Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan, şahsımı telefonla arayarak geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Bu görüşme beni ziyadesi ile mutlu ederken, memleketimiz adına da verimli bir konuşma oldu. Kendisine gönderdiğimiz Demirci kirazını çok beğendiğini söyleyen Bakanımız Pekcan,  İlçemizde yetişen kirazımızın daha iyi şartlarda ve dış piyasada yer alması için ortak bir çalışma grubu kurulması noktasında görüş birliğine vardık. Sayın Bakanımız, İlçemizde yetişen lezzeti ve aroması ile mükemmel olan bu kirazımızın dış piyasaya daha çok aktarılması için Bakanlık olarak belediyemiz ile bir çalışma yapacaklarını söylediler. Bunun yanı sıra hünnap meyvemiz üzerinde de görüşmeler yaptık. Amacımız İlçemizde yetişen bu ürünlerin daha iyi şartlarda değerlendirilerek, iç ve dış pazar da yer bulmasıdır. Sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın tüm hemşerilerine de selam ve muhabbetleri var " dedi.

2362

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ