Haberler

GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNDEN RENKLİ DOKUNUŞ

10 Mayıs 2019 Cuma

Demirci'de geleceğin öğretmen adayları ilçeye bağlı Ören mahallesinin ilkokulu binasını baştan aşağı boyadı.

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Emine Aktaş, Sena Nur Ekici ve Bedia Baykam, Topluma Hizmet dersi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

Öğretmen adayları topluma hizmet kapsamında ilçeye bağlı mahallelerin ilkokullarında görev yapan öğretmenler ile görüşerek belirledikleri bir mahalle ilkokulunun ihtiyaçlarına yardımcı oluyorlar.

Gönül elçiliği görevi yapan öğrenciler İlçeye bağlı Ören İlkokulunun yıpranan ve kötü görünü olan dış cephesinin boyadılar. Öğrenciler gün boyu hem okul duvarlarını, hem okulun giriş kapısını ve bahçe temizliğini de beraberinde yapıyorlar.

Sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Emine Aktaş yaptığı açıklamada " Topluma hizmet dersi kapsamında mahalle okullarında okuyan öğrencilerimize nasıl yararlı olabiliriz diyerek düşündük. Okul boyamaya karar verdik. Belirlediğimiz ilk mahalle olan Ören  mahallesinin ilkokulu binasının binasını boyuyoruz. Hayırseverlerden tedarik ettiğimiz boyalar ile boyamaya başladık"dedi.

Öğretmenliğin çok değerli bir meslek olduğunu söyleyen Aktaş, buradaki amacımız hem çocuklarımız mutlu etmek, hemde öğretmen olduğumuzda görev yapacağımız okul neresi olursa olsun elimizi taşın altına koyabileceğimizi bir şeyler yapabilmek için cesaretlenmiş oluyoruz " dedi.

2031

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ