Haberler

ÖĞRENCİLERİN HÜNERLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

29 Nisan 2019 Pazartesi

2018 - 2019 Eğitim Öğretim döneminin sonuna yaklaşılırken, Demirci'de eğitim kurumlarınca yıl sonu sergileri organize edilmeye başlandı.

Demirci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi ) tarafından yıl boyunca öğrencilerin hazırladığı el emeği, göz nuru birbirinden güzel çalışmalar İlçe protokolü, vatandaşlar ve velilerin beğenisine sunuldu.

29 Nisan 2019 Pazartesi günü Demirci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan Yıl Sonu sergisinin açılışı Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş tarafından yapıldı.

Kaymakam Akyol ve Başkan Selçuk, öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel sergileri tek tek gezerek incelediler.

Sergide Çocuk Gelişimi, Özel Eğitim ve Grafik Tasarım bölümlerince hazırlanan eşyalar ve Geri Dönüşüm üzerine hazırlanan eşyalar büyük beğeni topladı.

Okul Müdürü Nurdan Özden Çetinkaya, yıl sonu sergisine katılan herkese  teşekkür ederken,  sergiyi vatandaşlarında ziyaret edebileceğini söyledi.

Yıl sonu sergisinin ardından katılımcılara ikramlar yapıldı.

2414

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ